فروش سویا
خانه / سویا / قیمت سویا در سال 98 | خرید و فروش سویا خام و خوراکی

قیمت سویا در سال 98 | خرید و فروش سویا خام و خوراکی

قیمت سویا ماکارونی، قیمت دانه سویا و قیمت سویا خوراک دام در سال 98 دچار نوسانات بسیار زیادی نسبت سالهای گذشته در ایران شده است. دلیل این موضوع  نیز کاهش واردات سویا توسط شرکتهای خصوصی در ایران میباشد.

قیمت سویا در سال 98

استاندارد های کیفی سویا و کنجاله سویا

استاندارد های کیفی سویا و کنجاله سویا

اﯾﺎﻻت ﻣﺘﺤﺪه آﻣﺮﯾﮑﺎ ﯾﮑﯽ از ﺑﺰرﮔﺘﺮﯾﻦ ﻣﺮاﮐﺰ ﺗﻮﻟﯿﺪ و ﻓﺮوش ﺳﻮﯾﺎ اﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﻪ دﻟﯿﻞ رﻋﺎﯾﺖ اﺳﺘﺎﻧﺪاردﻫﺎی ﮐﯿﻔﯽ، ﻣﺤﺼﻮﻟﯽ ﻣﻄﻤﺌﻦ ﺑﻪ ﻣﺸﺘﺮﯾﺎن ﺧﻮد اراﺋﻪ ﻣﯽ دﻫﺪ.
ﺑﺎزدﯾﺪ و ﺑﺮرﺳﯽ ﻣﺪاوم از ﻣﺤﺼﻮل، ﻧﻤﻮﻧﻪ ﺑﺮداری، آﺳﯿﺎب و وزن ﮐﺸﯽ ﻏﻼت و داﻧﻪ ﻫﺎی روﻏﻨﯽ ﻃﺒﻖ ﻇﻮاﺑﻂ و ﺳﯿﺴﺘﻢ ﻫﺎی ﮐﻨﺘﺮل اﺳﺘﺎﻧﺪارد اﻧﺠﺎم ﻣﯽ ﺷﻮد. اﯾﻦ اﺳﺘﺎﻧﺪاردﻫﺎ و روش ﻫﺎی ﺑﺎزرﺳﯽ ﺗﻮﺳﻂ ﺳﯿﺴﺘﻢ ﺑﺎزرﺳﯽ ﻓﺪرال ﻏﻼت (FGIS) تعیین میشود.
ﺳﯿﺴﺘﻢ ﺑﺎزرﺳﯽ ﻓﺪرال ﺑﺨﺸﯽ از ﻣﺮﮐﺰ ﺑﺎزرﺳﯽ ﻏﻼت ﺳﺎزﻣﺎن ﮐﺸﺎورزی آﻣﺮﯾﮑﺎاست. این ﺳﺎزﻣﺎن اﺳﺘﺎﻧﺪاردﻫﺎﯾﯽ ﺑﺮای ﻫﺮ ﮐﺪام از ﻏﻼت ﺗﻌﯿﯿﻦ ﮐﺮده و ﻓﺮوﺷﻨﺪه ﯾﺎ ﺧﺮﯾﺪار را ﻣﻠﺰم ﺑﻪ رﻋﺎﯾﺖ آن ﻣﯽ ﻧﻤﺎﯾﺪ.
اﺻﻮل FGIS را میتوان در موارد زیر خلاصه کرد:

  • ﺗﺎﺳﯿﺲ و ﺣﻔﻆ اﺳﺘﺎﻧﺪاردﻫﺎی رﺳﻤﯽ آﻣﺮﯾﮑﺎ ﺑﺮای ﻏﻼت و داﻧﻪ ﻫﺎی روﻏﻨﯽ
  • ﺑﺎزرﺳﯽ و وزن ﮐﺸﯽ ﻏﻼت و داﻧﻪ ﻫﺎی روﻏﻨﯽ ﺑﺮای ﺗﺠﺎرت داﺧﻠﯽ و ﺧﺎرﺟﯽ
  • اﯾﺠﺎد روش ﻫﺎی آزﻣﺎﯾﺸﯽ اﺳﺘﺎﻧﺪارد و ﺗﺎﯾﯿﺪ ﺗﺠﻬﯿﺰات ﻣﻮرد اﺳﺘﻔﺎده در ﺑﺎزرﺳﯽ ﻫﺎ و وزن ﮐﺸﯽ
  • اﯾﺠﺎد ﺑﺎزرﺳﯽ ﮐﻠﯽ و ﺗﻨﻈﯿﻢ ﺳﯿﺴﺘﻢ وزن ﮐﺸﯽ ﺑﺮای آﺳﯿﺎب و وزن ﮐﺸﯽ ﯾﮑﻨﻮاﺧﺖ، دﻗﯿﻖ و ﻣﻄﻤﺌﻦ
  • ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﻣﻮراد ﺟﺎﺑﺠﺎﯾﯽ ﻏﻼت ﺑﺮای ﺟﻠﻮﮔﯿﺮی از اﺷﺘﺒﺎﻫﺎت اﺣﺘﻤﺎﻟﯽ، درﺟﻪ ﺑﻨﺪی ﻃﺒﻖ ﻇﻮاﺑﻂ ﺑﯿﻦ اﻟﻤﻠﻠﯽ ﮐﯿﻔﯿﺖ

سازمان FGIS ﺑﻪ ﺧﻮﺑﯽ ﺗﻮاﻧﺴﺘﻪ اﯾﻦ ﻣﻮارد را اﺟﺮا ﻧﻤﺎﯾﺪ.

استاندارد های درجه بندی دانه سویا

در این مقاله قصد داریم تا حدودی در خصوص استاندارد ها برای درجه بندی لوبیای سویا هم صحبت نماییم. پس با ما همراه باشید.
در آﻣﺮﯾﮑﺎ اﺳﺘﺎﻧﺪاردﻫﺎﯾﯽ ﺑﺮای ﺗﺸﺨﯿﺺ و اﻧﺪازه ﮔﯿﺮی ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻓﯿﺰﯾﮑﯽ و ﻓﺎﮐﺘﻮرﻫﺎی ﮐﯿﻔﯽ ﻏﻼت و داﻧﻪ ﻫﺎی روﻏﻨﯽ اراﺋﻪ ﺷﺪه اﺳﺖ.

استاندارد های درجه بندی دانه سویا
طبق این استاندارد ﻏﻼت ﺑﺮ اﺳﺎس ﺑﺮﺧﯽ از ﻓﺎﮐﺘﻮرﻫﺎی ﺧﺎص ﻣﺜﻞ ﻣﯿﺰان آﻟﻮدﮔﯽ، وﺟﻮد ﺣﺸﺮات ﯾﺎ ﺑﻮی ﻧﺎﻣﻄﺒﻮع و ﻏﯿﺮه ﻃﺒﻘﻪ
بندی میشوند.
در درﺟﻪ ﺑﻨﺪی ﺟﺪﯾﺪ 6 ﻓﺎﮐﺘﻮر ﺑﺮای ﺗﻌﯿﯿﻦ درﺟﻪ ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ﺳﻮﯾﺎﻣﺸﺨﺺ ﺷﺪه اﺳﺖ ﮐﻪ ﺷﺎﻣﻞ ﺗﺴﺖ وزن (داﻧﺴﯿﺘﻪ)، ﻣﯿﺰان ﺳﻮﯾﺎی ﺧﺮد ﺷﺪه و ﺻﺪﻣﻪ دﯾﺪه، ﺻﺪﻣﻪ ﺣﺮارﺗﯽ، وﺟﻮد ﻣﻮاد ﺧﺎرﺟﯽ و ﺗﻔﺎوت در رﻧﮓ داﻧﻪ ﻫﺎﺳﺖ.
لازم به ذکر است ﻣﻘﺪار رﻃﻮﺑﺖ سویا ﯾﮏ اﺳﺘﺎﻧﺪارد ﻏﯿﺮ درﺟﻪ ﺑﻨﺪی اﺳﺖ ﮐﻪ درﺗﻤﺎم ﺑﺎزرﺳﯽ ﻫﺎ وﺟﻮد دارد.
ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ آﻧﺎﻟﯿﺰ ﻣﻘﺪار روﻏﻦ و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻧﯿﺰ از ﻣﻮارد ﻣﻬﻢ در ﺗﻌﯿﯿﻦ درﺟﻪ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﻣﺤﺼﻮل ﻣﺤﺴﻮب ﻣﯽ ﺷﻮد.
ﯾﮑﯽ از ﻓﺎﮐﺘﻮرﻫﺎی ﻣﻬﻢ در درﺟﻪ ﺑﻨﺪی دانه سویا، ﺗﻌﯿﯿﻦ ﻣﯿﺰان ﻣﻮاد ﺧﺎرﺟﯽ اﺳﺖ. ﻣﻮاد ﺧﺎرﺟﯽ ﺑﻪ ﻣﻮادی ﮔﻔﺘﻪ ﻣﯽ ﺷﻮد ﮐﻪ روی اﻟﮏ ﻫﺎی 3.2 ﻣﯿﻠﯿﻤﺘﺮی ﺑﺎ ﻣﻨﺎﻓﺬ ﮔﺮد ﺑﺎﻗﯽ ﺑﻤﺎﻧﺪ. حد مجاز مواد خارجی در دانه سویا درجه 2 آمریکا 2 درصد است اﻣﺎ ﺑﺮای ﻓﺮوش ﺳﻄﺢ ﻣﻮاد ﺧﺎرﺟﯽ ﻣﻌﻤﻮﻻً ﯾﮏ درﺻﺪ در ﻧﻈﺮ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﻣﯽ ﺷﻮد.
معمولا در ﺟﺎﺑﺠﺎﯾﯽ و حمل و نقل ﺳﻮﯾﺎ ﻣﻘﺪار زﯾﺎدی از داﻧﻪ ها ﺷﮑﺴﺘﻪ ﻣﯽ ﺷﻮﻧﺪ ﺑﺨﺼﻮص اﮔﺮ رﻃﻮﺑﺖ داﻧﻪ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﺑﺎﺷﺪ. وﺟﻮد ﻣﻮاد ﺧﺎرﺟﯽ در ﺳﻮﯾﺎ در ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻧﮕﻬﺪاری و راﻧﺪﻣﺎن ﺗﻬﻮﯾﻪ و ﺧﺸﮏ ﮐﺮدن سویا ﺗﺎﺛﯿﺮ داﺷﺘﻪ و اﮔﺮ ﻗﺒﻞ از ﻓﺮآوری ﺑﺮداﺷﺘﻪ ﻧﺸﻮﻧﺪ ﺑﺮ ﮐﯿﻔﯿﺖ روﻏﻦ و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺳﻮﯾﺎ ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺧﻮاﻫﻨﺪ داﺷﺖ.

ﻓﺎﮐﺘﻮرﻫﺎی درﺟﻪ ﺑﻨﺪی سویا
ﯾﮑﯽ دﯾﮕﺮ از ﻓﺎﮐﺘﻮرﻫﺎی درﺟﻪ ﺑﻨﺪی سویا، ﻣﯿﺰان داﻧﻪ ﻫﺎی ﺣﺮارت دﯾﺪه اﺳﺖ.ﺣﺮارت دادن ﻏﻼت ﻣﻮﺟﺐ ارﺗﻘﺎء ﻓﺎﮐﺘﻮرﻫﺎی ﮐﯿﻔﯽ روﻏﻦ ﻣﺜﻞ ارزش اﺳﯿﺪ، ﭘﺮاﮐﺴﯿﺪ، ﻓﺴﻔﺎت ﻫﺎی ﻏﯿﺮ ﻫﯿﺪارﺗﻪ ﺷﺪه میگردد. اﻣﺎ از ﻃﺮﻓﯽ ﻣﻮﺟﺐ رﻧﮓ ﭘﺮﯾﺪﮔﯽ و ﮐﺎﻫﺶ ﻋﻤﺮ ﻣﻔﯿﺪ لوبیای سویا ﻣﯽشود.
ﺳﺎزﻣﺎن FGIS درﺟﻪ ﻏﻼت ﺻﺪﻣﻪ دﯾﺪه و ﺑﺮﺧﯽ از اﻧﻮاع ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ﺳﻮﯾﺎی ﺧﺴﺎرت دﯾﺪه ﻧﺎﺷﯽ از آﺳﯿﺎب،آب و ﻫﻮا، ﺟﻮاﻧﻪ زﻧﯽ، ﺻﺪﻣﻪ دﯾﺪن ﮔﯿﺎﻫﮏ، ﺻﺪﻣﻪ ﺣﺮارﺗﯽ، ﺣﺸﺮات و ﻗﺎرچ را نیز ﺗﻌﺮﯾﻒ ﮐﺮده اﺳﺖ.
تست وزن ﻣﻮاد، ﯾﮑﯽ از ﻓﺎﮐﺘﻮرﻫﺎی ﮐﯿﻔﯽ اﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﺮ اﺳﺎس واﺣﺪ ﺣﺠﻢ ﺑﺮ ﺣﺴﺐ ﭘﻮﻧﺪ در ﻫﺮ ﺑﻮﺷﻞ ﺑﯿﺎن ﻣﯽ ﺷﻮد.
راﺑﻄﻪ ای ﺑﯿﻦ ﺗﺴﺖ وزن ﺑﺎ ﻓﺎﮐﺘﻮرﻫﺎی ﮐﯿﻔﯽ ﻣﺜﻞ درصد ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ و روﻏﻦ وﺟﻮد ﻧﺪارد. اﯾﻦ ﻓﺎﮐﺘﻮر ﺗﻨﻬﺎ ﺑﺮای ﻣﺤﺎﺳﺒﻪ ﻓﻀﺎی اﻧﺒﺎر و ﻇﺮﻓﯿﺖ ﻓﺮآوری ﺗﻌﯿﯿﻦ ﻣﯽ ﺷﻮد.

در مقاله های بعدی سایر موارد و استاندارد های ﺳﺎزﻣﺎن FGIS در خصوص عرضه و صادرات سویا را توضیح خواهیم داد.

قیمت جهانی سویا

قیمت جهانی سویا

قیمت جهانی دانه سویا در هر ماه و هفته ممکن است متغیر باشد. میزان عرضه و تقاضای جهانی و میزان کاشت و برداشت در سال ذزراعی میتواند در بالا بردن و پایین آوردن قیمت جهانی تاثیر بگذارد.
میتوانید به قیمت سویا در بین سالهای 1970 تا 2019 از طریق جدول زیر پی ببرید و اطلاعات مفیدی نیز کسب نمایید.

لیست قیمت سویا – بر اساس داده های جهانی
سال میانگین قیمت شروع سال بالاترین قیمت پایین ترین قیمت پایان سال تغییر سالیانه
2019 $8.8451 $9.0700 $9.2525 $8.0250 $8.8300 -1.06%
2018 $9.3456 $9.6475 $10.7750 $8.1400 $8.9250 -7.01%
2017 $9.7820 $9.9500 $10.7500 $9.0400 $9.5975 -4.26%
2016 $9.8753 $8.5600 $11.7825 $8.5600 $10.0250 15.81%
2015 $9.4242 $10.0700 $10.5650 $8.5525 $8.6565 -15.32%
2014 $12.2850 $12.7000 $15.2010 $9.1025 $10.2230 -21.15%
2013 $13.8587 $13.9225 $15.4075 $11.9350 $12.9650 -8.14%
2012 $14.6226 $12.2750 $17.6825 $11.5825 $14.1135 17.04%
2011 $13.1852 $13.7900 $14.5580 $11.0000 $12.0590 -13.93%
2010 $10.4889 $10.5800 $14.0115 $9.0800 $14.0115 33.86%
2009 $10.1956 $9.7700 $12.6700 $8.4400 $10.4675 6.98%
2008 $12.3199 $12.4875 $16.4900 $7.8350 $9.7845 -19.22%
2007 $8.6682 $6.9725 $12.2450 $6.6450 $12.1120 74.40%
2006 $5.9494 $6.2850 $6.9450 $5.3850 $6.9450 13.63%
2005 $6.0987 $5.3550 $7.4450 $4.9950 $6.1120 11.67%
2004 $7.4371 $7.9825 $10.5575 $5.0525 $5.4735 -30.98%
2003 $6.3340 $5.8100 $8.0140 $5.1925 $7.9300 40.13%
2002 $5.1316 $4.1825 $5.9400 $4.1825 $5.6590 34.10%
2001 $4.5965 $5.0450 $5.2800 $4.2075 $4.2200 -16.88%
2000 $5.0033 $4.6450 $5.7225 $4.3725 $5.0770 8.45%
1999 $4.7752 $5.4600 $5.5500 $4.1000 $4.6815 -13.39%
1998 $6.0477 $6.6750 $6.9300 $5.1215 $5.4055 -19.93%
1997 $7.4906 $6.9875 $8.9200 $6.2050 $6.7510 -1.92%
1996 $7.5348 $7.5825 $8.3825 $6.6650 $6.8830 -7.34%
1995 $6.1240 $5.5775 $7.4285 $5.4650 $7.4285 32.81%
1994 $6.2379 $7.0900 $7.3225 $5.2725 $5.5935 -21.31%
1993 $6.2728 $5.6800 $7.3450 $5.6475 $7.1085 24.03%
1992 $5.7153 $5.5025 $6.3000 $5.2725 $5.7315 2.98%
1991 $5.7057 $5.6725 $6.4275 $5.1775 $5.5655 -2.66%
1990 $5.9959 $5.7575 $6.6050 $5.5825 $5.7175 -1.32%
1989 $6.7076 $8.1450 $8.2950 $5.4425 $5.7940 -29.03%
1988 $7.6539 $6.2500 $10.5860 $5.9700 $8.1635 33.13%
1987 $5.3193 $4.9175 $6.1320 $4.8080 $6.1320 24.14%
1986 $5.1159 $5.4850 $5.5450 $4.6950 $4.9395 -8.60%
1985 $5.5310 $5.8175 $6.0900 $4.8475 $5.4045 -7.24%
1984 $7.0394 $8.0275 $8.9325 $5.8130 $5.8265 -29.73%
1983 $7.1249 $5.7250 $9.4800 $5.7150 $8.2910 45.07%
1982 $6.0458 $6.3000 $6.7250 $5.1825 $5.7150 -8.28%
1981 $7.1668 $8.4050 $8.4275 $6.0675 $6.2310 -23.31%
1980 $7.2823 $6.6350 $9.5450 $5.7950 $8.1250 23.10%
1979 $7.2355 $6.8825 $8.5800 $6.3670 $6.6005 -4.02%
1978 $6.6034 $5.9675 $7.4525 $5.5850 $6.8770 14.25%
1977 $7.0660 $7.0425 $10.6100 $5.0525 $6.0195 -15.25%
1976 $5.9149 $4.5800 $7.4550 $4.5675 $7.1030 55.44%
1975 $5.4899 $7.2350 $7.2350 $4.4525 $4.5695 -35.76%
1974 $6.8538 $5.9450 $9.4900 $5.2300 $7.1130 21.65%
1973 $6.9559 $4.2300 $12.1100 $4.2200 $5.8470 37.11%
1972 $3.4827 $3.1163 $4.3550 $3.0700 $4.2645 35.02%
1971 $3.1302 $2.9788 $3.4875 $2.8775 $3.1585 6.40%
1970 $2.7850 $2.5125 $3.0950 $2.5125 $2.9685 18.37%
1969 $2.4305 $2.4650 $2.5288 $2.3750 $2.5078 1.68%

همچنین میتوانید قیمت جهانی سویا را تا سال 2018 در نمودار زیر مشاهده کنید.

نمودار قیمت سویا

 

قیمت سویا خوراکی در ایران

دانه سویا در برخی مناطق ایران کاشت میشود اما به دلیل فراگیر نشدن مصرف لوبیای سویا در کشور نمیتوان آن را در تمامی فروشگاهها پیدا کرد. نمونه سویایی که در تمامی مغاز های فروش مواد غذایی یافت میشود پروتئین سویا بافت دار است که با نام سویا خوراکی یا سویا ماکارونی شناخته میشود.

قیمت سویا خوراکی در ایران
قیمت دانه سویا داخلی در حجم های مختلف بسیار اختلاف دارد و دلیل این موضوع کمیاب بودن آن در بازار است.
قیمت سویا خوراکی نیز با توجه به اینکه از مواد اولیه وارداتی در امر تولید سویا استفاده میشود با تغییر قیمت دانه سویا وارداتی و تفاله روغنکشی شده متغیر است.
چنانچه برای دریافت لیست قیمت انواع سویا به دنبال یافتن مرجعی معتبر هستید میتوانید با مدیریت فروش ما در ارتباط باشید و از قیمت روز سویا اطلاع پیدا نمایید.

قیمت روز فروش سویا فله و بسته بندی

قیمت روز فروش سویا فله و بسته بندی

نرخ قیمت سویا خوراکی فله و انواع پروتئین سویا بسته بندی سبحان و دیگر برند ها را کارخانه های تولید سویا در ایران تعیین مینمایند.
در تعیین قیمت فروش سویا موارد زیر در نظر گرفته میشود:

  • قیمت روز دانه سویا
  • قیمت روز کنجاله سویا
  • قیمت روز بلغور سویا
  • نرخ کرایه های باربری
  • قیمت روز ملزومات بسته بندی مانند کیسه و سلفون

تمامی موارد بالا نقش مستقیم بر روی قیمت نهایی هر کیلو سویا در بازار دارد. سویای بسته بندی شده نیز با توجه به نرخ کیلوگرم سویا خوراکی با توجه به وزن بسته بندی مشخص میگردد.

فاکتور های تعیین قیمت سویا آجیلی در بازار

همانطور که میدانید سویا آجیلی یا سویا بو داده شده یکی از نمونه محصولات دانه سویا است که در ایران بازار نسبتا گرمی دارد.

فاکتور های تعیین قیمت سویا آجیلی در بازار
تولید کنندگان آجیل سویا برای خرید مواد اولیه محصولشان که همان لوبیای خام سویا است از دانه داخلی استفاده میکنند. دلیل این امر را میتوان کیفیت خوب دانه سویا ایران و تمیز بودن آن دانست.
به دلیل بالا تر بودن قیمت دانه خوراکی سویا ایرانی نسبت به نمونه های وارداتی باعث شده تا قیمت سویا آجیلی وابسته به قیمت دانه سویا داخلی باشد. همچنین باعث بالا تر بودن قیمت این محصول نیز میباشد.
برای مطلع شدن از قیمت روز سویا و سویا آجیلی میتوانید با این مجموعه در ارتباط باشید.

اعلام آخرین قیمت سویا در سایت بازار سویا ایران

ﻣﻬﻤﺘﺮﯾﻦ ﻣﺴﺌﻠﻪ در ﺧﺮﯾﺪ ﺳﻮﯾﺎ ﺑﻪ ﻣﺴﺎﺋﻞ اﻗﺘﺼﺎدی ﻣﺮﺑﻮط ﻣﯽ ﺷﻮد. ﺑﺎ وﺟﻮد ﭼﻨﺪ ﻣﻨﺒﻊ ﺑﺎ ﻗﯿﻤﺖ و ﮐﯿﻔﯿﺖ ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ، ﺑﺎﯾﺪ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﻣﺤﻤﻮﻟﻪ ﺑﺮای ﺗﻮﻟﯿﺪ اﻧﺘﺨﺎب ﺷﻮد .ﺑﻨﺎﺑﺮاﯾﻦ ﻧﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﻗﯿﻤﺖ و ﮐﯿﻔﯿﺖ ﺳﻮﯾﺎ ﺑﻠﮑﻪ ﻗﯿﻤﺖ و ارزش ﺗﻐﺬﯾﻪ ای ﺳﺎﯾﺮ اﺟﺰای ﺧﻮراﮐﯽ ﻧﯿﺰ در ﺧﺮﯾﺪ اﯾﻦ ﻣﻨﺒﻊ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻨﯽ ﺗﺎﺛﯿﺮ دارد.

اعلام آخرین قیمت سویا در سایت بازار سویا ایران
در ﺑﺤﺚ ﻓﺮآوری پروتئین سویا، ﮐﯿﻔﯿﺖ ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ﺳﻮﯾﺎ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺣﯿﻮان و ﺧﻮﺷﺨﻮراﮐﯽ سویا ﺗﺎﺛﯿﺮ دارد.ﺣﺮارت دادن ﻣﻮﺟﺐ دﻧﺎﺗﻮره ﺷﺪن ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻫﺎ ﺷﺪه و ﻣﻮاد ﺿﺪ ﺗﻐﺬﯾﻪ ای ﻣﺎﻧﻨﺪ ﻣﻬﺎرﮐﻨﻨﺪه ﻫﺎی ﺗﺮﯾﭙﺴﯿﻦ را ﺗﺨﺮﯾﺐ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ.
ﻧﺘﺎﯾﺞ ﻧﺸﺎن داده ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺣﺮارت ﮐﻤﯽ دﯾﺪﻧﺪ ﮐﻢ اﺳﺖ و در ﻣﻘﺎﺑﻞ ﺣﺮارت دﻫﯽ زﯾﺎد ﻣﻮﺟﺐ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺑﻬﺘﺮ دام ﺷﺪه اﺳﺖ. همچنین ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی ﻣﺜﻞ اﺳﯿﺪﻫﺎی آﻣﯿﻨﻪ ﻟﯿﺰﯾﻦ و ﺳﯿﺴﺘﯿﻦ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﻣﻮاد ﺣﺮارت ﺣﺴﺎس ﻫﺴﺘﻨﺪ.
ﻣﯿﺰان ﭘﺨﺖ و ﺣﺮارت دﻫﯽ ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ﺳﻮﯾﺎ را ﻣﯽ ﺗﻮان ﺑﺎ آزﻣﻮن ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ اﻧﺤﻼل ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ (KOH) و ﺷﺎﺧﺺ ﺗﻔﺮق ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ در آب (PDI) تعیین نمود. همچنین ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ اﻧﺤﻼل ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ بین 73 تا 88 درﺻﺪ قابل قبول است.

پروتئین سویا خوراکی
اﻧﺪازه ﮔﯿﺮی ﻣﻘﺪار اﻧﺮژی ﺑﻪ دﻟﯿﻞ ﻫﺰﯾﻨﻪ زﯾﺎد اﯾﻦ آزﻣﻮن ﻣﻌﻤﻮﻻً اﻧﺪازه ﮔﯿﺮی ﻧﻤﯽ ﺷﻮد. ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ﺳﻮﯾﺎ ﻣﻌﻤﻮﻻً 25 درﺻﺪ انرژی خوراک را تامین میکند. ذکر این نکته نیز میتواند لازم باشد که ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ﺳﻮﯾﺎی ﭘﻮﺳﺘﻪ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺗﻮﻟﯿﺪ آﻣﺮﯾﮑﺎ ﻧﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ زﯾﺎدﺗﺮی دارد ﺣﺘﯽ از ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ﺳﻮﯾﺎی ﺑﺪون ﭘﻮﺳﺘﻪ عرضه شده از کشور های دیگر ﻧﯿﺰ ﺑﯿﺸﺘﺮ اﺳﺖ.
ﺑﺮداﺷﺘﻦ ﭘﻮﺳﺘﻪ ﻏﯿﺮ ﻗﺎﺑﻞ ﻫﻀﻢ ﻧﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﻣﻮﺟﺐ اﻓﺰاﯾﺶ ﻣﻘﺪار ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻣﯽ ﺷﻮد ﺑﻠﮑﻪ ﻣﯿﺰان ﺗﻤﺎم ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی را اﻓﺰاﯾﺶ ﻣﯽ دﻫﺪ.
ﺑﻪ دﻟﯿﻞ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ و اﻧﺮژی ﭘﺎﯾﯿﻦ ﭘﻮﺳﺘﻪ ﺳﻮﯾﺎ، از آن در ﺗﻐﺬﯾﻪ ﻃﯿﻮر و ﻣﺎﻫﯽ اﺳﺘﻔﺎده ﻣﯽ ﺷﻮد. ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﻣﻘﺪار ﻓﯿﺒﺮ و ﺳﺎﯾﺮ ﻣﻮارد دﯾﮕﺮ، ﺳﻮﯾﺎی پوسته گرفته شده حاوی 150 کیلو کاری در ﮐﯿﻠﻮﮔﺮم اﻧﺮژی ﺑﯿﺸﺘﺮی ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ﺳﻮﯾﺎ ﺑﺎ ﭘﻮﺳﺘﻪ اﺳﺖ.
خصوصیات توصیه شده برای خرید کنجاله سویا در جدول زیر آمده است:

فاکتور
پروتئین
چربی
فیبر
رطوبت
فعالیت اوره آز
خصوصیات
حداقل 48 درصد
حداقل 0.5 درصد
حداکثر 3.3 درصد
حداکثر 12 درصد
بیشترین PH بین 0.12 تا 2 واحد

در ویدئوی زیر که برای شما عزیزان تهیه کرده ایم میتوانید برداشت سویا را در تصویر برداری زیبا نیز مشاهده نمایید و در لذت آن با همراه باشید.

   
جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
مدیریت فروش: فواد حفیظی
شماره موبایل: 09120269597
آدرس کانال تلگرام: soyamarket@
پست الکترونیک: foadhafizi@gmail.com
کانال تلگرام